2014. sze 20.

Redskins pre match interjú

írta: ano92
Redskins pre match interjú

sapkával, hardcore Redskins fannal sikerült rövidke meccs előtti intrújt készítenem.

szerkesztő: Előre haladva az időben egyre nyilvánvalóbb, hogy Kendricks nem fog játszani vasárnap így lehetőség nyílik mindenki kedvencének, hogy pályára léphessen. Mint tudjuk Matthews tökéletesen szerel és pass coverageban is már már isteni szintekre emelkedik. Mit gondolsz ilyen nyomás alatt, hogy fog teljesíteni a támadó sorotok?

sapka: Ez egy remek kérdés, szerintem van rá reális esély, hogy egy pólóval és öt alsógatyával fognak nekiindulni az Eagles meccsnek (ofkorsz/fő). Ez a gyerek biztosan nem viccel!

 

szerkesztő: Futott vagy passzolt yardot fogtok többet elérni, ha Matthews a pályára lép?

sapka: Nem tudom melyikből lesz kevesebb mínusz yard.

 

szerkesztő: Érzel-e némi olyat, hogy Matthews fizetés emelős magánakciójával esetleg a gyengébb képességű Redskins játékosoknak kedvezni fog? Tehát engedhet e majd nekik a meccsen területet, hogy jövőre esetleg nagyobb gázsit kapjanak?

sapka: Nem hallottam erről az akcióról, így nem tudok válaszolni. 

 

szerkesztő: RG3 elég sokoldalú játékos, ami megzavarhatná Matthewst. Cousins viszont csak passzolni tud. Szerinted mennyire jelenthet ez hátrányt majd a mérkőzésen a Redskins támadóalakulatának?

sapka:  A passzolás önmagában egy komoly hátrány lehet, ha valaki ilyen komoly cover képességekkel rendelkezik, mint CM. Lehet, hogy Cousinsnak még nagyobb adag tiszta ruhára lesz szükség.

 

szerkesztő: Volna-e olyan játékos/draft pick amiért Washingtonba vinnéd Casey Matthewst?

sapka: Sajnos csak 5 évre előre lehet felhasználni a pickeket, ezért nem tudok olyan jó csomagot összeállítani, amiért érdemes lenne az Eaglesnek lemondani érte.
(viccen kívül, 7. kör)

 

Szólj hozzá