2014. sze 18.

Matthews megemlítve - 2

írta: ano92
Matthews megemlítve - 2

Lássuk az elmúlt 1-2 napban milyen rövidke hírekben említették meg minden nem Eagles fan kedvencét.

 

http://www.lehighvalleylive.com/ - Mivel Kendricks mostmár egyre biztosabb, hogy kihagyja a vasárnapi mérkőzést, és talán még többet is, az Eagles backup LB-k Matthews és Acho felváltva edzettek az első csapattal.

Bár információnk nincs, de valószínűleg Matthews szerénysége és Acho pénzügyi gondjai végett Casey kevesebb lehetőséghez jut majd. Tudomásunk szerint Flethcer Cox -t is bevonta Matthews, Emmanuel pénzügyi megzuhanásának kisegítésébe. Úgyhogy némi bónuszért egy fumble recovery várható a képességekben bőven elmaradó Ghánai név eredettel rendelkező játékosnál.

 

http://www.bleedinggreennation.com/ - Úgy néz ki a kezdő ILB Kendricks nem játszik vasárnap. Helyettesei Emmanuel Acho és Casey Matthews lehetnek, ami nem valami fényes. Egyiküknek sincs megfelelő méretük és tudásuk, hogy kezdők lehessenek így az egyetlen amit kérhetünk, hogy fegyelmezettek maradjanak és hozzák ki magukból a legjobbat.

Úgy érzem CM fegyelmezettségével baj nem lehet majd, tekintve a Matthews klánt. Azt viszont esélyesnek érzem, hogy az NFL szintet alulról súroló veterán minimumot kereső Redskins játékosoknak esetleg segíthet egy jobb kontraktust kiharcolni, ha már nagyon vezetünk.

 

http://cover32.com/ - Van egy szavazás Kendricks kiesése mennyit jelenthet, 3 lehetőség van, és 33% on áll a szavazás mind a 3 lehetőségnél - Szétcseszik az eaglest, Fájdalmas lesz de túl teszik rajta magukat, Nem nagy ügy.

A számok nem hazudnak, külföldi kollégák is úgy vélik Caseyvel a vonalban nem lehet nagy baj majd a meccsen.

 

 

 

A többi oldalon kb ugyanezek a szennyek vannak.

 

FANTASY ALERT!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem ide tartozik, de én azért felhívnám a figyelmet, hogy egy potyagyőzelemért még most tegyék rosterre Casey Matthewst!

 

20131210_kkt_ap4_674.0_standard_709.0.jpg

Szólj hozzá