2014. sze 16.

Colts - Eagles, Casey Matthews visszatekintő interjú

írta: ano92
Colts - Eagles, Casey Matthews visszatekintő interjú

Herczeg Ádám "Höri" és "Stez" magyar Colts szurkolókkal készítettem rövid visszatekintő interjút. A kérdések és válaszok vágatlan verzióban olvashatóak alább.

 

szerkesztő: Mit Gondolsz az Eagles Linebacker sora Casey Matthewsal mennyire volt használható? Mennyire ment könnyebben a colts futása mikor pályán volt?

Höri: Egy másodpercig sem figyeltem, hogy hol van Matthews, de előélete alapján az ellenfélnek mindig hasznos ha nem a padon porosodik.

 

szerkesztő: Elcserélnéd e Casey Matthewst bármelyik Colts játékossal?

Höri: Mario Harvey-t fel tudnám ajánlani, szerintem mindketten hasonlóan jó fullbacknek számítanak. Matthews gyengébb fizikálisan, de biztos mozgékonyabb.

szerkesztő: Mikor Casey Matthews a pályán volt engedélyezett Trent Richardsonnak egy first downt. Majd Luck dobott egy intet, mit gondolsz, ha akkor nincs a pályán Matthews ma a Colts ünnepelné a győzelmet?

Stez: Nem, a Colts akkor is kikapott volna. Kendricks is azt az elvet vallja, mint Matthews, hozzásegíti a csapattársakat a nagy pénzhez. Kendricks viszont nagyobb szerepet vállal ebben, ha rajta múlt volna, akkor Richardson fumble-özött volna. Cox ügyelt volna arra, hogy Trent akkor veszítse el a labdát, amikor olyan csapattársa van a közelbe, aki 2015-ben UFA lesz, hozzásegítve ezzel a nagy szerződéshez.

szerkesztő: Ha lehetne 2 szóval jellemezni Casey Matthews munkásságát ellenetek, mi lenne az a kettő szó?

Stez: ano, idióta

 

usa-matthews-eagles-colts.jpg

Szólj hozzá